currentFrançais
Votre Langue:

Il n'y a aucun article dans votre panier

Vous n'avez aucun produit à comparer

Recherche

Over Icon Wheels

Bij Icon Wheels worden we gedreven door onze passie voor alles wat met fietsen te maken heeft. Het is die passie die we gebruiken om onze fans de best mogelijke beleving te bieden, wat hun persoonlijke doelen ook zijn. We werken elke dag aan het ontwikkelen, bouwen en leveren van sublieme wielsystemen en bijhorende onderdelen en accessoires. We zijn ervan overtuigd dat wielen in grote mate het rijplezier en de prestaties van uw fiets bepalen. Ze hebben een grote impact op snelheid, aerodynamica, gewicht, comfort, duurzaamheid en uitstraling.

Waar maken we dan het verschil? Noem het de som van vele delen: topkwaliteit en innovatie, hoogstaand design, gebruiksgemak, hoogwaardige service en dat allemaal aan onklopbare prijzen. Reken daarbij ons direct verkoopmodel en we zijn ervan overtuigd dat u versteld zal staan van de vele mogelijkheden.

Topkwaliteit aan de beste prijzen

We ontwikkelen en bouwen uw wielen en verzenden deze rechtstreeks naar u. We werken dus niet via het traditioneel verkoopmodel met distributeurs, winkels en andere tussenpersonen. Daarnaast vermijden we ook peperdure sponsorcontracten. Op die manier kunnen we de beste wielen en accessoires aanbieden aan onklopbare prijzen. Daar wordt u als klant alleen maar beter van.

Deskundig en persoonlijk advies

De wielersport is heel divers en bijna elke dag komen er nieuwe segmenten bij. Het materiaal is enorm geëvolueerd en soms heel complex geworden. Dat maakt het er voor u, als gepassioneerde fietser, niet altijd gemakkelijker op om de juiste keuze te maken. Niemand kent meer van onze wielen dan wijzelf, dus we zijn er voor u, met deskundig en persoonlijk advies, om u bij te staan in uw zoektocht, voor, tijdens én na de aankoop.

Your wheels, made personal

We weten dat een mooie wielset hoog op het verlanglijstje staat van vele enthousiaste fietsers. Niet enkel de betere prestaties zijn van belang maar ook hoe de wielen eruit zien. Een set carbon wielen geeft je fiets een professioneel en “snel” uiterlijk. Onze wielen kunnen daarom aangepast worden aan de kleuren van je fiets, club of team. Deze persoonlijke toets verhoogt de uitstraling en herkenbaarheid.

Direct

Voor ons gaat het woord "direct" een stuk verder dan enkel het directe verkoopmodel. We staan ook voor een directe communicatie en een directe interactie met onze klanten. We zijn geen onpersoonlijke website maar een groep mensen die hard werken om u te laten genieten van uw passie. U zal ons daarom regelmatig tegenkomen op wedstrijden, wielerevents, toertochten, enz.
We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Gratis levering of ophaling

Uw nieuwe wielset wordt gratis geleverd op een adres naar keuze. U kan er ook voor kiezen om uw bestelling zelf op te halen. Om u de best mogelijke service te geven vragen we om vooraf een afspraak te maken via telefoon of E-mail. Ons pick-up-point is centraal gelegen in België en vlot bereikbaar op volgend adres:

Icon Wheels
Zoning Guldendelle
Karel Van Mierstraat 7
3070 Kortenberg, België

Telefoon: +32 (0) 471/652044
E-mail: support@icon-wheels.eu